Kalıcı Oje Nedir? Nasıl Uygulanır?

 

Kadınlar; bulundukları her ortamda güzel olmak isterler. Ancak, bazen yoğun iş temposundan dolayı süslenmeye veya makyaj yapmaya vakit bulamazlar. Bu durumu dert etmeye gerek yok! 2022 yılında olduğumuz şu günlerde birtakım kalıcı uygulamalar sayesinde kadınların işlerinin kolaylaştığını söylemek mümkün! Bahsettiğimiz uygulamalardan birisi de kalıcı oje


Kalıcı Oje Nedir? 


Oje sürmek ve manikür yaptırmak son derece eğlenceli iki aktivitedir. Ancak, kadınlar; daha önce de ifade ettiğimiz gibi çok yoğun çalışmalarından dolayı bu aktivitelere zaman ayıramayabilirler. Bunun yanı sıra, bazı kadınlar; genellikle aynı ojeyi tercih ederler. Kalıcı oje; hem oje sürmek için vakti olmayanların hem de aynı renk ojeyi tercih edenlerin favorisidir. Son derece popüler bir uygulama olmakla beraber fiyat performans oranı çok iyidir. 

Her yaştan kadın oje sürmeyi tercih eder. Ancak, standart bir oje; yalnızca belirli bir süre için görünümünü korur. Bir başka deyişle, en kısa sürede hasar görmeleri söz konusudur. Bu noktada, soyulan ojelerin dışarıdan çok kötü gözüktüğünü söylemek gerekir. Kadınlar; bu görüntüyü telafi edebilmek adına sürekli olarak ojeleri silmek ve yeniden oje sürmek zorunda kalırlar. Takdir edersiniz ki, bahsettiğimiz işlemlerden dolayı epey bir zaman harcanır. Kalıcı oje; tırnakta çok uzun süre kalan ve herhangi bir deformasyona uğramayan uygulama olmasından dolayı tercih edilir. 




İnsanların aklında kalıcı oje uygulaması ile ilgili birtakım soru işaretleri bulunuyor. Her şeyden önce, bu uygulama sayesinde ojelerde çok uzun süre herhangi bir çıkma veya bozulmanın olmayacağını söylemek gerekir. Ayrıca, tam da kadınların hayal ettiği gibi bakımlı, parlak, düzgün ve pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Bunun yanı sıra, kalıcı oje; birtakım tırnak kusurlarını da kapatır. Tırnaklara herhangi bir zarar vermesi söz konusu değildir. Hatta, tırnaklara hava ve su geçmesini engellemez. 


Kalıcı Oje Nasıl Uygulanır? 


Kalıcı oje; yüzde yüz doğal malzemelerden üretilmiştir. Ayrıca, UV ışınları ile ojelerin kalıcılığı arttırılır. Bu sayede, ojeler; çok daha uzun süre kullanılabilir. Kalıcı ojeuygulaması sırasında teknolojinin gereklerinden faydalanılır. Kullanılan özel cihazlar sayesinde işlemden maksimum verim alınır. Tırnak üzerine yapışan oje bir süre sonra kurur. Kalıcı oje; birtakım güzellik operasyonları gibi evde yapılmaz. İşlem sırasında makinelerden faydalanılır. Bu yüzden, bu uygulama için güzellik merkezlerine gitmek şarttır. 


Kalıcı oje uygulaması sırasında ilk olarak tırnaklar istenilen şekilde törpülenir. Ardından, tırnakların yağdan arındırılması sürecine geçilir. Hatta, tırnaklar daha mat hale getirilir. Bunun yanı sıra, tırnaktaki birtakım hoş olmayan kusurları kapatmak adına baz uygulamasından yararlanılır. Güzellik merkezi çalışanları; bir sonraki aşamada oje sürmeye başlarlar. Top coat tekniğinden yararlanılır. Tırnaklar; her bir kat için 60 saniye UV ışığında bekletilir. İşlemin ardından herhangi bir sorun yaşanmadan günlük hayata devam edilir. 

 

© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024