OSRS'de Optimum Görev - Seçenekleriniz



Old School RuneScape'te görev deneyiminizi üstlenmenin birçok yolu var, ancak hangisi size uygun?

Görev, Old School RuneScape'in ödüllendirici bir yönü olabilir, ister toplam 175 görev puanı gerektiren bir çift güvenilir Barrow's Gloves, oyundaki her görevi tamamlayarak kazanılan parlak Görev Noktası Burnu gibi benzersiz eşya kilitleri için içinde olursanız olun ya da sadece görev yapmayı seviyor olun.

OSRS'deki görevler bilgi ve zengin, eğlenceli deneyimlerle dolu olsa da, herkes görev yapmayı sevmez. Sorun şu ki, arayış özellikle ana hesaplar için oyunun önemli bir yönüdür.

İstediğiniz her şeyi aramayı erteleyebilirsiniz, ancak er ya da geç, bunun etkilerini hissedeceksiniz. Bazı güçlü öğelerden yoksun olabilirsiniz veya OSRS altın çıktınızı  en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olacak benzersiz bölgelere ve beceri yöntemlerine erişemeyebilirsiniz  .

Yine de bu yüzden bu parçayı okuyorsunuz! Bu kılavuz, Old School görev günlüğünüzü tamamlamanın bazı yollarını kapsayacak ve farklı yöntemler çeşitli oyuncu türleri için ideal olacaktır.

Önemli Kilidi Açma Yöntemi:

Oyuncuların görevleri tamamlamak istemelerinin en büyük nedenlerinden biri, oyun içindeki çeşitli öğelerin ve konumların kilidini açmaktır. Bu muhtemelen çoğunuzun seçeceği veya en azından istediğiniz kilitler için belirli görevleri seçerken başka bir yöntemle karıştıracağınız yöntemdir.

Bu bölüm, en önemli kilit açma olduğuna inandığımız görevleri kapsayacak, diğer görevleri tamamlamak zorunda kalmayarak size zaman kazandıracak ve PvM'nin daha fazla OSRS altını kazanması için ihtiyaç duyabileceğiniz üst düzey öğelere ulaşmanıza izin verecektir.

Eşya:

Felaket Tarifi (RFD): Barrows Eldivenleri

Ejderha Avcısı (DS): Rün Plaka Gövdesi, Yeşil Ejderha Derisi Gövdesi, Ejderha Plakası Gövdesi

Dragon Slayer 2 (DS2): Vahşi Eldivenler, Ava'nın Birleştiricisi

Hayvan Manyetizması: Ava'nın Akümülatör/Çekicisi (Aralık seviyesine bağlı olarak)

Cüce Topu: Cüce Çoklu Topu

Maymun Çılgınlığı 1 (MM1): Ejderha Pisliği

Fremennik Trials/Isles/Exiles: sırasıyla Okçu/Berserker/Savaşçı/Farseer Helm, Neitznot Helm ve Neitznot Faceguard.

Sümüklü Böcek Tehdidi: Nesir Zırhı

Kayıp Şehir: Ejderha Hançeri, Ejderha Uzun Kılıcı

Önemli Yerler:

Büyük Ağaç: Gnome Kalesinin Kilidini Açıyor

Shilo Köyü: Shilo Köyünün Kilidini Açıyor

Tehlikedeki Rahip: Morytania'nın Kilidini Açıyor

Monkey Madness 1: Ape Mercan Adası'na tam erişim sağlar

Monkey Madness 2: Ape Mercan Adası'ndaki bankanın kilidini açıyor

Elflerin Şarkısı: Prifddinas

Büyü kitapları:

Ay Diplomasisi: Ay Büyüleri

Çöl Hazinesi: Kadim Büyüler

Beceri:

Druidik Ritüel: Herblore'un Kilidini Açıyor

Rune Gizemleri: Runecrafting'de exp lambaları kullanmak için

Gereksinimler Yöntemi:

Gereksinimler yöntemi, oyuncuların büyük eziyete başlamadan önce oyundaki her görevi tamamlamak için ihtiyaç duydukları tüm beceri gereksinimlerini almalarından oluşur.

Aşağıdaki 'Görev Deneyimi' yöntemi, her görev ödülünden kazanılan deneyimi en üst düzeye çıkarmayı amaçlasa da, bu yöntem gereksinimleri ilk önce yoldan çıkarmanın daha zaman verimli ve daha az can sıkıcı olabileceğini göstermektedir.

Quest Point Cape için minimum gereksinimleri karşılamak için bazı dikkate değer, genellikle zorlayıcı:

70 Demircilik

70 Herblore

70 İnşaat

72 Madencilik

70 Tarım

70 Çeviklik

85 Savaş

Satın alınabilir beceriler için ödeme yapmak üzere altını bir araya getirmekte sorun yaşıyorsanız, her zaman OSRS altını satın alabileceğinizi unutmayın.

Acemiden Büyük Ustaya Yöntemi:

Önce kolay görevleri kontrol etmeyi sevenler için, bu yöntem sizin için olabilir. Satılık OSRS hesapları aramak yerine bu şekilde seviye atlamak daha kolaydır. Sadece acemi seviyesinde mevcut olan her göreve başlayın, tamamlayın ve ara görevler, deneyimli görevler, usta görevleri ve son olarak büyük usta görevleri için durulayın ve tekrarlayın.

Bu, görevleri başlangıçta hızlı bir şekilde tamamlamanızı ve daha sonra oyundaki en zor görevlere geçmenizi sağlayacaktır, çünkü daha fazla görev deneyimine sahip olursunuz.

Bu aynı zamanda bir sürü görev puanını erkenden toplamak için harika bir yoldur, bu da Recipe for Disaster oyunundan eldiven almak istiyorsanız veya Dragon Slayer II eşyalarını hedefliyorsanız size yardımcı olabilir. Önce kolay görevleri temizlemek, Slayer bloklarının kilidini açmak isteyenler için de yararlıdır.

Görev Deneyimi Yöntemi:

Verimlilik manzarası çağında yaşıyoruz ve bu yüzden bazı oyuncular görev ödüllerinden en iyi şekilde yararlanmak istiyor. Çeviklik gibi eğitilmesi zor bazı becerilerle, belirli görevlerden elde edilen deneyim ödülleri, eğitim sürelerinde somut bir fark yaratabilir.

Oyuncular, OSRS için tasarlanmış, onları her görev bölümü arasında beceri geliştirmeye gönderirken onları tam bir görev sırasına yönlendirecek çeşitli listeler bulabilirler.

Bununla birlikte, görevler arasında hala yapılması gereken çok fazla eğitim var ve birçok oyuncu için, az miktarda eğitim için verilen bu molalar onları görev akışından çıkaracak. Oh, bu rehberler de oldukça hızlı bir şekilde güncelliğini yitirme eğilimindedir.

Çoğu oyuncunun yukarıda listelenen 'Gereksinimler Yöntemi'ni izlemesi iyi bir fikir olabilir. Teknik olarak verimli olmasa da, oyuncu tabanının çoğu için çok daha pratik olacak gibi görünüyor.

Optimal Görev İçin Notlar:

Yani, takip etmek istediğiniz bir yöntem veya yöntem karışımı seçtiniz ve bazı ejderhaları öldürmeye ve bazı Krallıkları yeniden birleştirmeye hazırsınız. Hayatı biraz daha rahat hale getirebilecek bazı eşyalara ve ekipmanlara bir göz atalım.

Işınlanma sekmeleri: Işınlanma sekmeleri görev yapmayı çok daha kolay hale getirir. Onları tüm önemli yerler için satın almayı ve bankada tutmayı düşünün.

Işınlanma mücevherleri: Oyunlar Kolyeler ve Düello Yüzükleri gibi ışınlanma mücevherleri, oyunun etrafında süper hızlı bir şekilde dolaşmanıza yardımcı olabilir.

Dayanıklılık iksirleri: Yolda ihtiyacınız olan nektar. Dayanıklılık kapları, enerjinin tükenmesini geçmişte bırakabilir, ancak fayda için ödenecek bir bedel vardır.

Zarif kıyafet: Zarif kıyafet büyük bir enerji tasarrufudur. Kullanıldığında, oyuncunun ağırlığını önemli ölçüde azaltır, oyuncunun koşmak için daha fazla zaman harcamasına ve ek dayanıklılık iksirlerinde para ve yerden tasarruf etmesine olanak tanır.

Eviniz: Evinizi portallar, mücevherler ve stat restorasyon cihazlarıyla donatmak size bir ton zaman kazandıracak ve görev yapmayı çok daha keyifli hale getirecektir. Bunun gerçekleşmesi için bir sürü OSRS altınına mal olur,  ancak uzun vadede, görev ve PvM için yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biridir  .

 

 

© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024