Rusça Tercüme

 Komşu ülkelerimizden biri olan Rusya’nın resmi dili olan Rusça özellikle siyasi ve ticari ilişkilerde sıkça kullanılır. Diller arası iş hacminin yüksek olmasından dolayı Rusça tercüme hizmetlerine talep her zaman fazladır. Uzmanlık gerektiren tüm alanlarda profesyonel şekilde yapılan çevirilerde metnin hedef dile doğrudan ve anlam kayması olmadan aktarılmasına dikkat edilir. 


Kendi içerisinde on dört farklı lehçeye ayrılan Rusça Slav dil ailesine mensuptur. Beyaz Rusya, Kazakistan ve Kırgızistan da dahil olmak üzere on ülkede resmi dildir. Özellikle Özbekistan’da sicil müdürlüklerinde ve noter işlemlerinde resmi dil olarak kullanılır. Bu nedenle Rusça çeviri yapılırken belgenin kullanılacağı yer dikkate alınır ve belge ona göre tercüme edilir. Tüm tercümelerde metnin amacına ve şekle uygun olmasına ekstra özen gösterilir. Hem bireysel hem de kurumsal talepler karşılanmakta olup her bir belgenin teslimi kalitesi yüksek olduktan sonra yapılır. Bu sayede tercüme hizmetlerinde bütün çeviriler daima memnuniyet garantilidir ve daima müşteri taleplerine göre tercüme hizmeti verilir. 


Rusça Çeviri

Sözlü ve yazılı olarak yapılan Rusça çeviri belgeleri kullanıma hazır şekilde teslim edilir. Profesyonel tercümanlar eşliğinde yapılan çevirilerin gizliliğine önem verilir ve her bir belge müşteri talebine uygun şekilde hazırlanır. Sözlü tercüme yapılacağında fısıltı, simultane, ardıl, telefonda çeviri gibi farklı hizmetler verilir. Tüm alanlarda deneyimli çevirmenler görev alır. Yazılı tercümelerde ise hem kaliteli hem de bütçeye uygun seçenekler vardır. Özellikle medikal, akademik, edebi, hukuki, teknik, finans gibi alanlarda tercüme talepleri fazladır. Her bir tercümede hizmet detayları farklılık gösterir. Öncelikle metnin konusu ve alanı belirlenir, karakter sayısına ve içeriğine göre fiyatlandırma yapılır. Müşteri tüm detayları inceledikten sonra çeviriye onay verirse tercümeye hızlı bir şekilde başlanır.




© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024