Fethiye Balayı Otelleri

Fethiye balayı otelleri evli çiftlere özel fırsatlar sunduğu için daha çok tercih ediliyor. Bunlar yeni evli kişiler tarafından kullanılıyor. Eğer henüz dünya evine girmişseniz ve tatil için Fethiye’yi seçmişseniz, tercih edebileceğiniz çok sayıda konaklama imkanı bulunuyor. 

Ancak tatilinizde pişman olmamak, ölümsüz anılara sahip olmak istiyorsanız konaklama yerini dikkatli bir şekilde seçmeniz şart. Fethiye bölgesinde hem doğa içinde hem de lüks glamping hizmetleri sunan Le Chic, aradığınız tüm fırsatları bir arada bulunuyor.

Merkezi bir konumda olduğu için birçok yere kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Dolayısıyla bölgeyi kolayca bir keşfe çıkma olanağınız da bulunuyor. Fethiye merkezine 38 kilometre olması nedeniyle ulaşımda herhangi bir problem de yer almıyor. 


Eğer balayını unutmak istemiyorsanız, sevdiğiniz ve size romantik dakikalar geçirebileceğiniz özel imkanlar sunuluyor. 


Havuz ve Jakuzi Bulunuyor


Fethiye her ne kadar denizi ile ünlü olsa da insanlar bazen havuza girmek de isteyebiliyor. Bu bakımdan Le Chic, balayına özel sunduğu süitlerde adeta havuzu misafirlerinin ayaklarına kadar getiriyor. 


Zira havuzları hem geniş hem de swim-up özelliğe sahip. Yani iç mekandan başlayarak dış mekana doğru yayılıyor. Böylece sabaha yüzerek başlayabilir, anında güne başlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Eğer havuz keyfi yaparken kimsenin sizi görmemesini istiyorsanız, havuzun iç bölümünü kullanabilirsiniz.


Şayet sıcak sudan faydalanmak isterseniz, jakuziyi de kullanabilirsiniz. Dış mekanda yer alan bu imkan da tıpkı havuz gibi çiftlere özel. Dolayısıyla sizden başkasının kullanma gibi bir durumu yer almıyor. Böylece Le Chic Fethiye balayı otelleri arasında kaçırılmaz fırsatlar sunuyor. Eğer sıcak bir suyun içinde sevdiğinizle gün batımını izlemek isterseniz, size kaçırılmaz olanaklar teklif ediyor. 


Özel Tasarımlar Yapılıyor


Le Chic balayı süitlerinde daha özel ve romantik tasarımlar sunuyor. Bu nedenle tatili daha güzel yapma fırsatı tanıyor. Süitler 60 metrekare olup hem geniş hem de konforlu bir yatak bulunduruyor. Böylece dinlenme daha keyifli hale geliyor. 


Ayrıca yatağın tam üzerinde, göz hizasında bir gökyüzü penceresi bulunuyor. Böylece he gece yıldızları seyrederek romantik anlar yaşama olanağı tanınıyor.




© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024