Kapalı Oyun Parkı

Kapalı oyun parkı çocuklara daha güvenli bir ortamda eğlenmelerine izin veriyor. Eğer çocuğunuzla beraber eğlenmek istiyorsanız, Dumadum hem size hem de çocuğunuza pek çok seçenek sunuyor. Her yaştan çocuk grubunu birleştirdiği için sosyalleşmelerine yardımcı oluyor. 


Dumadum çocuklara oyun seçeneği sunuyor. Ancak sadece bununla da sınırlı değil. Zira doğum günü partileri de yapılabiliyor. Doğum günü çocuğu için özel hazırlandığı ve her şey onun etrafında döndüğü için güzel bir gün geçirmesine yardımcı olunuyor. 

Bunun dışında okul etkinlikleri de yapılabiliyor. Arkadaşlar kendi arasında buluşma etkinlikleri de yapabiliyor. Böylece eğlence için geniş ve kaçırılmaz fırsatlar teklif ediliyor.


Aileler De Unutulmuyor


Dumadum çocuklu aileler tarafından da tercih ediliyor. Çocuklara kapalı oyun parkı sunulduğu ve gözetmenler bulunduğu için güvenli bir ortam yer alıyor. Aileler de bu sırada isterse cafede zaman geçirebiliyor.


Burada oturup dinlenme, arkadaşlarınızla zaman geçirme fırsatınız da bulunuyor. İçeceklerin yanı sıra bir şeyler yemek isterseniz uygun menüleri de bulunuyor. Ayrıca canı tatlı çekenlere özel ve eğlenceli seçenekler de sunuluyor.


Üstelik söz konusu yiyecek ve içecekler sadece yetişkinlere değil çocuklara da uygun. Böylece yemek yeme saatinin geldiğini düşünüyorsanız, hem size hem de çocuklarınıza fırsatlar tanıyor. 


Hangi Günler Çalışıyor?


Peki, kapalı oyun parkı olan Dumadum hangi günler çalışıyor? Dumadım haftanın her günü 11:00 ile 20:00 arasında hizmet veriyor. Dolayısıyla Cumartesi-Pazar günleri hiçbir farklılık bulunmuyor. İçerisine çocukların seveceği birçok eğlence de var;

1. Roller
2. Trambolin
3. Üçgen Engel
4. V Köprü 
5. Tüp Geçit
6. Asma Köprü
7. Örümcek
8. Makarna
9. Küçük Tüp Kaydırak
10. Havalı Top Fırlatma
11. Çifte Kaydırak
12. Ejderha ve Aslan
13. Ropeland
14. Volcano
15. Zipline
16. Timsahlı Dere
17. Döner Kaydırak
18. Lastik Tırmanma
19. Ufo
20. Palmiye

Bunların hepsi çocukların kullanımı için güvenli bir yapıya sahip. Üstelik onlara istedikleri gibi kullanma fırsatı da veriliyor. Dumadum kapalı oyun parkı böylece onlara unutamayacakları ir zaman geçirme fırsatı sunuyor.





© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024