World of Warcraft Spirit Parçaları Nasıl Yetiştirilir

 



Yine de bunu kolaylaştırmanın bir yolu yok.

Para birimi her oyuncu için gereklidir. İster WoW altın ister Ruh Parçaları olsun, sürekli ilerleme ve karakterleri güçlendirmek için gereklidirler. Parayla, daha iyi ve daha iyi ekipman ve hayatta kalmak için ihtiyaç duydukları malzemeleri alabilirler.

WoW TBC Ruh Parçaları farklı değildir, ancak çiftçilik yapmak daha zordur. İşte onları nasıl alacağınız ve ihtiyacınız olan tüm ekipmanlar için parçaları nasıl yetiştireceğiniz.

Ruh Parçaları Nasıl Elde Edilir

Teoride, Ruh Parçaları almak oldukça basittir. Tek yapmanız gereken, Auchindoun zindanlarındaki patronları yenmek. Bunlardan dördü var:

       Mana-Mezarlar

       Auchenai Kriptleri

       Sethekk Salonları

       Gölge Labirenti

Zindanlarda en az iki patron en az dört patron olabilir. Ayrıca, ilk ikisindekiler sadece bir parça düşürürken, geri kalanlardakiler iki tane düşürür. Bu bilgi göz önüne alındığında, son iki zindanın çiftçiliği uzun vadede daha verimli olacaktır. Gölge Labirent mükemmel olurdu, çünkü Heroic'i yönetseniz de yönetmeseniz de her zaman dört patronu vardır.

Asıl sorun, patronların parçaları düşürmeden önce bir ön koşul olmasıdır. Fraksiyonunuz önce onu çevreleyen beş kuleyi ele geçirmelidir. Bunu yapmak, tarafınıza kazanılan deneyimi ve verilen hasarı% 5 oranında artıran bir buff olan Auchindoun'un Kutsamasını verecektir. Bu buff aynı zamanda zindanlarda Ruh Parçalarının yetiştirilmesine de izin verir.

Bu kuleler tartışmalı bir bölgede, yani her zaman diğer gruptaki oyuncular tarafından pusuya düşürülme tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Parçaları yetiştirmeye çalışıyorsanız, loncanız bu kuleleri ele geçirmenin üstünde olmalıdır. Neyse ki, sadece her altı saatte bir ele geçirilmemiş durumlarına geri dönüyorlar. Grubunuzun hepsini ele geçirmesini sağladığınızda, günün dörtte biri boyunca parçaları yetiştirmekte özgürsünüz.

Bariz nedenlerden dolayı, baskın bir fraksiyona sahip sunucuların kuleleri devralmak için daha kolay bir zamanı vardır. Tersine, azınlıktakilerin bunu yapmak için neredeyse imkansız bir zorluğu olacaktır. Ancak, gruplar arasında sağlıklı bir dengeye sahip bir sunucu en eğlenceli olabilir. Bu, işleri hizipler arasında gerçek bir savaş çekişmesi haline getirecektir. Yine de, her tür sunucunun artıları ve eksileri olacaktır.

Gölge Laboratuvarları için Bir Kılavuz

Yukarıda belirtildiği gibi, Shadow Labs (kısaca) dört patrona sahiptir. Bunlar:

       Büyükelçi Hellmaw

       Blackheart Kışkırtıcı

       Büyük Usta Vorpil

       Homurdanmak

Dört patronun yanında çöp çeteleri ve çağrılmış köleler olacak. Kalabalık kontrolü, uçurtma ve en tehlikeli olanlara öncelik vermek, çöpü işlemek için yeterli olacaktır.

Büyükelçi Hellmaw'ın kullanımı oldukça basit. Tanklar onu menzilli DPS oyuncularından uzak tutmalıdır. DPS oyuncuları maksimum menzillerinde kalırlarsa, Korku uyandıran veya aşındırıcı yetenekleri tarafından vurulmazlar.

Son dövüşte olduğu gibi, Blackheart the Inciter için, herhangi bir menzilli DPS,  patronu hedef almaya devam ederken olabildiğince uzak durmalıdır. Tanklar da onu gruptan uzak tutmalıdır. Asıl sorun onun Kışkırtıcı Kaos yeteneğidir. Karşı konulamayan veya iyileştirilemeyen ve aggro'yu silemeyen 15 saniyelik bir zihin kontrol becerisidir. Avcılar Dondurucu Tuzakları şifacıların yakınında tutmak zorunda kalacaklar, Warlock'lar ise Succubi'yi kullanabilecekler. Zihin kontrolü sona erdikten sonra, sadece önceki formasyona geri dönün.

Bir sonraki patron, bir Warlock'un tüm becerilerine sahip olan Büyük Usta Vorpil'dir. Ateş Yağmuru'ndan kaçının ve Gölge Koruması ile Gölge Cıvatası Voleybolundan kaynaklanan hasarı azaltın. Savaşın belirli noktalarında Voidwalker'ları çağıracak. Yürüyüşçülerin ona ulaşmasını ve patlamasını önleyin, aksi takdirde patlama onu iyileştirir. Ayrıca Heroic modunda 8 saniyelik bir Banish kazanır ve rastgele bir oyuncuyu hedef alır.

Üfürüm durağan olabilir ve% 40 sağlıkla başlayabilir, ancak onu hafife almayın. Grup, çemberinin içine yayılmalı ve Murmur'un Dokunuşunu alan herkese şifa vermelidir. Oyuncular birbirlerinden en az 10 metre uzakta olmalı, aksi takdirde patlamaya yakalanırlar. Bazen, Manyetik Çekme ile birini yerinden çıkarır. Sadece daha sonra evinize geri dönün.

Dikkatli olmanız gereken yetenek, sağlıklarının% 70'i için 35 metrelik bir yarıçapta yakalanan herkesi patlatan Sonic Boom'dur. "Üfürüm havadan enerji çeker" uyarısı göründüğünde, çemberden kaçmaya başlamak için ipucunuz budur. Bir tank,  Murmur'un Rezonans kullanmasını önlemek için beceriden hemen sonra aggro çekmelidir.

Heroic Mode'da, oyuncuları kendi çemberinde kalmaya zorlayan Sonic Shock yeteneğine sahiptir. Hala bir Sonic Boom'un menzilinden çıkabilirsiniz, ancak patlama dağıldıktan hemen sonra geri dönmeniz gerekir.

Koşu Gölge Labirenti size koşu başına 8 parça vermelidir, bu yüzden altı saatinizi boşa harcamayın!

Ruh Parçalarını Ne İçin Değiştirebilirsin

İki hizip belirleyici NPC, bazı WoW öğeleri veya WoW yuvaları karşılığında parçaları kabul edecektir. Ruh Bilgesi Zran, İttifak için Allerian Kalesinde bulunabilirken, Ruh Bilgesi Gartok Horde için Taş Kırıcı Ambarında bulunabilir.

Her hizip için farklı NPC'lere sahip olmalarına rağmen, Ruh Parçaları karşılığında aynı şeyleri satıyorlar. Bir seçeneğiniz var

       Birkaç dümen (biri için 18 parça)

       2 Yüzük (halka başına 50 parça)

       2 Meta Mücevher (her ikisi için de 16 parça)

       İksirler (her biri 2 parça)

İhtiyacınız olanı bu fiyatlarla elde etmek için birden fazla kuleyi ele geçirme döngüsüne ihtiyacınız olmayacak. Bunun istisnası, sattıkları her şeyi almak istiyorsanız. Bu noktada, bu zindanları yönetme konusunda uzman olacaksınız.

Sonuç

En verimli tarım için Gölge Labirent yapılırken seçim size kalmış. Tekrar tekrar çalıştırmak yorucu ve tekrarlayan olabilir. Aynı şeyi tekrar tekrar tekrarlamaktan sıkılacak bir türseniz, monotonluğu kırmak için diğer zindanları yapabilirsiniz.

Hepsi WoW TBC Klasik Ruh Parçaları yetiştirmek için. Bazı yönlerden, kesinlikle WoW TBC altın çiftçiliğini yeniyor. İyi bir mola olabilir, ancak hızlı bir şekilde yaşlanabilir. Her halükarda, World of Warcraft: The Burning Crusade Classic'in tadını çıkarın!

 

 

© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024