Özdere Gezilecek Yerler

İzmir; birçok kişiye göre Türkiye’nin en yaşanılası şehridir. İzmir’i özel kılan çok sayıda detay bulunuyor. Bu şehri yılın her döneminde gezip görebilirsiniz. Bunun yanı sıra, İzmir’de gören herkesi kendisine hayran bırakacak türden tatil bölgeleri mevcut! Onlardan birisi de Özdere!

İzmir’in bir mahallesi olarak bilinen Özdere’yi ilk defa duymuş olabilirsiniz. Ancak, burası sessiz ve sakin bir tatil hayal edenler için en iyi seçenektir. Tertemiz denizi ile fark yaratır. Ayrıca, cennetten farksız bir doğası vardır. Özdere; diğer tatil yerlerine kıyasla daha az popüler olmasından mütevellit bilhassa yerli turistler tarafından tercih edilir. Siz de günün birinde Özdere’yi ziyaret edebilirsiniz. Ancak, gelmeden evvel konaklama sorununuzu çözmelisiniz. Bir başka deyişle, Özdere otelleri için erken rezervasyon yaptırmalısınız. 





Özdere’de Ne Yapılır? 


Özdere; mavi ile yeşilin bir araya geldiği bir yerdir. Bu sayede, ziyaretçilerine çok fazla şey vaat eder. Burada piknik yapabileceğiniz ve aynı zamanda denize girebileceğiniz çok sayıda yer mevcuttur. Zindancık, Koru, Kuyubükü, Gölyatağı gibi koyları mutlaka görülmelidir. Cennetten farksız koylarda tahminlerinizin de üzerinde bir deniz keyfi yaşayabilirsiniz. Hatta, Kuyubükü Koyu Tayland’daki koylara benzer. Siz de Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi yerlerin popüler koylarına gitmek yerine Özdere’yi tercih edebilirsiniz. Yapmış olduğunuz bu seçim için asla pişman olmayacaksınız.
 

Özdere; hayallerinizi süsleyecek özellikleriyle dikkat çeker. Sessiz ve sakin bir yer olmasına ek olarak sıcakkanlı ve samimi insanları ile de tercih edilesi olduğunu gösterir. Kuşadası ve Çeşme gibi yerlere de yakındır. Siz de Özdere tatiliniz sırasında farklı tatil bölgelerine de gitme şansına erişirsiniz. Buna ek olarak, Adnan Menderes Havalimanı’na da yakındır. Bu özelliği sayesinde ziyaretçilerine herhangi bir ulaşım sorunu vaat etmez. 

En İyi Özdere Otelleri 


Özdere otelleri; sahip oldukları özellikleri ile fark yaratan konaklama seçenekleridir. Hem ailelere hem de balayı çiftlerine hitap eden otel seçeneklerine rastlanır. Ayrıca, İzmir’in diğer tatil bölgelerine kıyasla çok daha uygun fiyatlı otelleri bünyesinde barındırdığını da ifade etmek gerekir. Gelin, en iyi Özdere otelleri listesine bir göz atalım! 

·       Club Marvy: Bu listede olmayı kesinlikle hak eden bir otel! Balayı oteli olarak da bilinir. Aynı zamanda aileler için de uygun bir yerdir. En çok iki çocuklu ailelerden söz konusu çocuklar için herhangi bir konaklama ücreti alınmaz. Denize sıfır oluşuyla dikkat çeker. Erken rezervasyon fırsatı sunar. 

·       Paloma Pasha Resort: Bir diğer Özdere oteli olmakla beraber her şey dahil kategorisinde hizmet verir. Denize sıfır konumuna ek olarak aile ve bebek dostu bir otel olarak tanımlanabilir. 

·       Maxima Paradise Resort:  Hem ailelerin hem de balayı çiftlerinin yararlanabileceği nitelikler taşır. 


© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024