Yeni Dünya Mobilya Tesviye Kılavuzu


Mobilya, Yeni Dünya'nın en kazançlı işçilik ticareti becerilerinden biridir. Oyuncular her konut eşyası için tüm planların kilidini nasıl açabilir?

Herhangi bir popüler MMO gibi, Yeni Dünya da oyuncuların kendi evlerine, mülklerine veya herhangi bir ikamet yerine sahip olmalarını sağlar. Ev sahibi olmak, oyuncuların eşyaları için ek depolama alanına sahip olmalarını ve  sahiplerinin bu konumlara hızlı bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacaktır. Bununla birlikte, konutların birincil kullanımı kozmetik amaçlıdır. Oyuncuların Yeni Dünya pazarından dekorasyon satın almaları gerekecek.  Bu, Furnishing'i oyunda almak için çok kazançlı bir kariyer yapar.

Mobilya Nedir?

Bu ticaret becerisi, oyuncuların Yeni Dünya altını kazanmak için katılabilecekleri birçok işçilik etkinliğinden biridir. Mobilya, oyuncuların r esidences'e yerleştirilebilecek tonlarca mobilya, saklama sandığı ve kupa yapmalarını sağlar. Mobilyacıların yaratabileceği, hepsi yüksek talep gören çok çeşitli ürünler vardır.

Mobilyacılar için, herhangi bir büyük yerleşim yerindeki atölyeler onların iş yeri olacaktır. Bu zanaatkarların yapabileceği eşyaların seviyesi, üzerinde çalıştıkları üretim istasyonunun seviyesine doğrudan bağlıdır. İstasyonun katmanı ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla mobilya oluşturulabilir.

Ancak, Mobilyacılar bu atölyelerde fazla zaman harcamayacaklar. Mobilya oluşturmak, oyuncuların bunalmış olabileceği kadar çok malzeme gerektirecektir. Mobilya inşa etmek için gereken işleme ve toplama miktarı, Mobilya endüstrisinin bir parçası olmak isteyen herkesi korkutabilir. Neyse ki, rehberler oyuncuların kariyerlerine hızlı bir şekilde başlamalarına yardımcı olabilir.

Mobilyalara Başlamak İçin Hangi Oyunculara İhtiyaç Var?

Bu ticaret becerisinin oyuncuların dikkat etmesi gereken dört temel yönü vardır. Bunlar atölye seviyesi, Mobilya seviyesi, refakatçi becerileri ve kaynaklardır. Atölye seviyesi, Mobilya seviyesi ve hangi mobilyaların oluşturulabileceğini belirlemeye yardımcı olur. Bu arada, eşlik eden beceriler, toplama faaliyetleri gibi Mobilyayı tamamlayan diğer ticaret becerilerini ifade eder. 

Gerekli Tüm Refakatçi Becerileri

Mobilyacıların el sanatları için yeterli malzemeye sahip olmaları için ihtiyaç duyacakları belirli toplama faaliyetleri ve işleme yetenekleri vardır. Ne yazık ki, oyuncuların farklı kaynaklar gerektirecek çok fazla konut eşyası var. Bu refakatçi becerilerinde yüksek seviyelere sahip olmak, Mobilyacılara kariyerlerinde yardımcı olacaktır:

·        Aşçılık

·        Hasat

·        Deri Kaplama

·        Günlük tutmak

·        Madencilik

·        Eritme

·        Dokuma

·        Ahşap

Tüm bu ticaret becerilerinde deneyime sahip olmak idealdir. Bununla birlikte, yalnızca belirli eşyaları üretmek isteyen oyuncular, hangi yaşam becerilerine daha fazla odaklanmaları gerektiğini görmek için daha fazla araştırma yapmalıdır.

Mobilya Seviyesi

Konut eşyaları esas olarak kozmetik amaçlı olduğundan, oyuncular Mobilyanın o kadar da alakalı olmadığını seviyelendirmenin bir anlamı olmadığını düşünüyor. Ancak, bu ticaret becerisinden bazı ürünler her oyuncu için faydalıdır. 

Depolama Sandıkları ve Kupalar, konut sahibi olanlar için oyun yaşam kalitesini artırır. Depolama Sandıkları, oyuncuların envanter yuvalarını ve depolama kapasitelerini artırmalarına olanak tanır. Bu arada, kupalar evlerin içine yerleştirilen çeşitli bonuslar ve pasifler sağlar. Diğer ticari beceri faaliyetlerini güçlendirebilir veya belirli düşman türleriyle savaşabilirler.

Optimal Savaş Seviyesi

Mobilyacıların zamanının büyük bir kısmı malzeme toplamak için harcanacağından, en iyi hasat araçlarını kullanabilmelerini sağlamalıdırlar. Ayrıca, toplanacakları ortamda hayatta kalabileceklerinden emin olmalıdırlar. Oyuncuların kaynak koleksiyonlarını optimize etmeleri için, oyuncuların savaş seviyesi 60'a ulaşmaları önerilir. Bu dönüm noktasına ulaşmak, toplayıcıların Orichalcum aletlerini, daha yüksek kaliteli ticaret becerisi buff sarf malzemelerini ve daha iyi tarım rotalarını kullanmalarını sağlayacaktır.

Atölye Katmanı Seviyeleri

Atölye Katmanları, zanaatkarların birçok konut eşyası için çeşitli planlara erişmesine izin verdiği için çok önemlidir. Mobilya seviyesi yüksek olsa bile, bir Mobilyacının daha kaliteli malzemeler üretme kabiliyeti, üretim istasyonunun durumu ile sınırlı olacaktır. Atölyenin seviyesini yükseltmek için oyuncuların Kasaba Projelerine katılmaları veya Kasaba Kurulundan görev kabul etmeleri gerekecek.

Oyuncuların yaratabileceği tonlarca mobilya var. Ancak, en kullanışlı olanları kupalar ve saklama sandıklarıdır. İşte en çok satılabilir öğeleri yapmak için gerekli atölye katmanları:

·        Seviye III – Demir Depolama Sandığı, Her Küçük Savaş Kupası, Her Küçük Üretim Kupası, Her Küçük Toplama Kupası ve Küçük Ganimet Şans Kupası

·        Seviye IV – Umut Depolama Sandığı, her Temel Savaş Kupası, Her Temel Üretim Kupası ve Her Temel Toplama Kupası

·        Seviye V – Altın Çelik Depolama Sandığı, Her Büyük Savaş Kupası, Her Büyük Üretim Kupası ve Her Büyük Toplama Kupası

Döşeme Nasıl Yapılır?

Neyse ki Mobilyacılar için, bu ticaret becerisini yükseltmek oldukça basittir. Bununla birlikte, çok fazla toplama ve işleme içerdiğinden oldukça sıkıcı olabilir. İşte bir parantezden diğerine nasıl seviye atladığınız:

Seviye 0 ila 75

Bu aşamada, oyuncular üç öğe arasında zanaat yapmayı seçebilir ve bunları birden çok kez oluşturabilirler. Neyse ki, bu mobilya parçaları için kaynakların toplanması kolaydır. İşte oyuncuların aralarından seçim yapabileceği konut öğeleri:

·        465 Yuvarlak Güneşli Halılar

·        615 Kül Duvar Rafları

·        22 Eski Yer Ayarı (seviye 50'ye kadar) sonra 78 Ash Casual Sandalye (75. sırada)

İşte her öğe için tarifler:

·        Yuvarlak Güneşli Halılar (Atölye Tier 2)

o   15 Keten

o   5 Çapraz örgü

o   5 Elyaf

·        Kül Duvar Rafları (Atölye Tier 2)

o   10 Demir Külçe

o   15 Kereste

o   1 Kül Lekesi

·        Eski Yer Ayarları (Atölye Katmanı 2)

o   10 Kereste

o   5 Demir Külçe

o   1 Zayıf Çözücü

·        Ash Casual Sandalye (Atölye Tier 3)

o   15 Kereste

o   10 Çelik Külçe

o   1 Akçaağaç Lekesi

Seviye 75 - 100

Bu braket için, oyuncular dört konut eşyası arasında bir Mobilyanın birden fazla ürününü oluşturmayı seçebilirler. İşte oyuncuların aralarından seçim yapabileceği Mobilya el sanatları:

·        55 Küçük Bozuk Savaş Kupası

·        55 Küçük Tomruk Toplama Kupası

·        55 Küçük Mühendislik İşçiliği Kupası

·        55 Küçük Kaplama Toplama Kupası

İşte her işçilik öğesi için gereken malzemeler:

·        Küçük Bozuk Savaş Kupası (Atölye Kademe 3)

o   25 Kereste

o   25 Yaşam Mote

o   20 Çelik Külçe

o   1 Akçaağaç Lekesi

·        Küçük Tomruk Toplama Kupası (Atölye Kademe 3)

o   25 Kereste

o   25 Hava Mote

o   20 Çelik Külçe

o   1 Akçaağaç Lekesi

·        Küçük Mühendislik İşçiliği Kupası (Atölye Tier 3)

o   25 Kereste

o   25 Hava Mote

o   20 Çelik Külçe

o   1 Akçaağaç Lekesi

·        Küçük Kaplama Toplama Kupası (Atölye Kademe 3)

o   25 Kereste

o   25 Hava Mote

o   20 Çelik Külçe

o   1 Akçaağaç Lekesi

Seviye 100 ila 120

100 ila 120. kademe için, oyuncuların yapmayı seçebilecekleri beş konut eşyası vardır. İşte zanaatkarların aralarından seçim yapabileceği Mobilyalar:

·        759 Meşe Lekeleri

·        150 Küçük Bozuk Savaş Kupası

·        150 Küçük Günlük Toplama Kupası

·        150 Küçük Mühendislik İşçiliği Kupası

·        150 Küçük Kaplama Kupası

İşte Meşe Lekeleri için gerekli malzemeler:

·        Meşe Leke (Atölye Tier 4)

o   10 Güçlü Çözücü

o   4 Yağlar

Seviye 120 ila 150

Bu aşama için, Mobilyacılar tekrar tekrar zanaat yapmak için altı öğe arasından seçim yapabilir. İşte zanaatkarların odaklanması gereken konut mobilyaları:

·        1.840 Güçlü Tütsü

·        2.130 Meşe Lekesi

·        415 Küçük Bozuk Savaş Kupası

·        415 Küçük Tomruk Toplama Kupası

·        415 Küçük Mühendislik İşçiliği Kupası

·        415 Küçük Kaplama Kupası

İşte Güçlü Tütsü tarifi:

·        Güçlü Tütsü (Atölye Tier 4)

o   1 Wyrwood Tahtası

o   1 Kömür

o   1 Hyssop

o   1 Tarçın

Seviye 150 - 170

170. sıraya ulaşmak için oyuncuların üç konut eşyasından oluşan birden fazla birim oluşturmaları gerekecek. İşte bu aşamada üretilecek en iyi mobilyalar:

·        1.269 Maun Lekesi

·        4.440 Güçlü Tütsü

·        5.075 Meşe Lekesi

İşte Maun Lekeleri için malzemeler:

·        Maun Lekesi (Atölye Tier 5)

o   10 Saf Çözücü

o   4 Yağ

Seviye 170 ila 200

200. sıraya kadar olan son uzatma için, zanaatkarlar daha önce hazırlanmış olan zanaat konut eşyalarını tekrarlayacaklar. İşte zanaatkarların bu ticaret becerisi için maksimum seviyeye ulaşmasına yardımcı olacak tüm mobilyalar:

·        3.189 Maun Lekesi

·        3,348 Güçlü Tütsü

·        11.160 Güçlü Tütsü

·        12.755 Meşe Leke

Bilmeniz Gerekenler:

·        Mobilya Seviyesini yükseltmek, çoğu işçilik planına erişime izin verecek olsa da, birkaç konut eşyası hala kilitlidir. Bu mobilyaların planlarının kilidini açmak için, oyuncuların belirli oyun sonu içeriğini çalıştırmaları gerekecek. Alternatif olarak, bu konut malzemelerinin tarifleri Ticaret Karakolundan satın alınarak da edinilebilir.

·        Depolama Sandıkları, Mobilya ticareti becerilerinden en çok satılabilir öğelerdir. Bir konutta kaç tane saklama sandığının kullanılabileceğine dair bir sınır olmadığından, birçok konut sahibi bu depolama yuvalarının koleksiyonunu genişletmeye devam edecektir. Bu ticaret becerisinden yararlanmak isteyen mobilyacılar  , bu tür mobilyaların yapımına odaklanmalıdır. 

·        Üretim için kaynakları toplamadan önce, toplayıcılar, malzemeleri hasat etmek için harcadıkları zamanı optimize etmek için her zaman Yeterlilik Güçlendiricilerini etkinleştirmelidir.

·        Oyuncuların işçilik için gereken her malzemeyi toplaması gerekmez. Onları Ticaret Karakolundan satın almak, özellikle sınırlı oyun süresine sahip olanlar için her zaman iyi bir alternatiftir. 

Bu kılavuzu takip etmek, Mobilyacıların işlerini bu ticaret becerisinde kurabilmelerini sağlayacaktır. Yeni Dünya hesapları için mevcut olan her  planın kilidini açtığınızdan emin olun, böylece işçilik için birçok seçenek mevcuttur. En kazançlı mobilya ürünlerine odaklanarak zengin olmaya hazırlanın.

© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024