Farklı Saç Modelleri Denemek için Wag Maşası ve Saç Şekillendirici

 


Saç stiliniz dış görünümünüz üzerinde doğrudan etkilidir. Bu sebeple tarzınızı tamamlamak için kombin yaparken bir yandan da saçınıza önem vermelisiniz. Çoğu kişi saç kesiminin ve şeklinin kişinin yaşamı ile alakalı olduğunu söyler. Örneğin modayı seven ve asil görünümünden de vazgeçmeyen, eğlenceli ve özgür asi ruha sahip biriyseniz katlı ve orta boy saç kesimleri sizi yansıtacaktır. Bu saçların her zaman bakımlı görünmesi için saç şekillendirici kullanabilirsiniz. Sıcak hava üflemeli saç şekillendirici ürünler saçınızı yıpratmadan istediğiniz şekle sokacaktır. Genellikle doğal dalgalar için kullanılan bu ürünlerle saçlarınıza düz bir görünüm de verebilirsiniz. Günlük yaşamda sıklıkla önerilen bu modellere alternatif olarak farklı tarzlar da deneyebilirsiniz. Özellikle son dönemlerin modası olan wag dalgaları saçınıza yenilik kazandıracaktır. Wag maşası kullanarak yapacağınız bu modeller havanıza hava katacaktır. İstediğiniz şekle kolayca ulaşabilmek için maşa ve saç şekillendirici gibi ürünleri kaliteli olanlardan tercih etmelisiniz.

Doğal Dalgalar için Wag Maşası Nasıl Kullanılır?

Saç diplerinden başlayarak adım adım aşağı doğru inen wag maşası saçlara istediğiniz dalga yoğunluğunu verir. Sabırlı olmanız gereken bu uygulamada saçlarınızın daha iyi şekil alması için durulanmayan saç kremi ya da saç köpüğü kullanabilirsiniz. Maşanın geniş çapı sayesinde doğal ve belirgin bukleler yapabilirsiniz. Maşada bulunan seramik kaplama plakalar ısıyı saçınıza eşit dağıtacak ve saçınızın zarar görmesini önleyecektir. Profesyonel sıcaklık ayarı olması sayesinde saçlarınızı hızlı bir şekilde şekillendirebilirsiniz. Wag maşası sahip olduğu MCH teknolojisi ile ultra hızlı ısınacaktır. Yaklaşık 45 saniyede kullanıma hazır olur ve saçlarınıza hemen şekil vermeye başlayabilirsiniz. Saçınızda ne kadar süre beklemesi gerektiği ile ilgili maşada akıllı uyarı sistemi mevcuttur. Böylece saçlarınız aşırı ısıya karşı korunmuş olacaktır.

Hava Üflemeli Saç Şekillendirici

1200 watt motor gücüne sahip olan hava üflemeli saç şekillendirici ile saçlarınıza özgün modeller verebilirsiniz. Pratik ve hızlı kullanılacak şekilde tasarlanmış olan ürün iki kademeli ısı ayarına sahiptir. Soğuk hava üfleme özelliği ile yaptığınız saç modelini sabitleyebilirsiniz. Sahip olduğu iyon teknolojisi saçlarınızın daha kolay taranmasını sağlayacak ve elektriklenmesini önleyecektir. Daha parlak görünen saçlarınız için farklı genişliklerde seramik başlıklar mevcuttur. Özellikle Arzum Volume Pro hava üflemeli siyah saç şekillendirici yaşamınıza güzellikler ile dokunacaktır. Her saç tipinde uzunluğunda kullanılabilen bu ürünler kısa süre içerisinde saçlarınıza farklı görünümler kazandırmanıza yardım edecektir.


© Yayınlanan haber ve fotoğrafların tüm hakları SUCUDO Ltd firmasına aittir. © Sitede yayınlanan yazıların hiçbiri telif hak sahibinin izini alınmadan yayınlanamaz. Designed & SEO by Levent Özen | Copyright © Bulmaca Cevap | 2011-2024